preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tituša Brezovačkog Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti i obavijesti

UPISI U SREDNJE ŠKOLE

Autor: Mirjana Torer, 5. 6. 2017.

SVE O UPISIMA  U SREDNJE ŠKOLE POGLEDAJTE NA pp PREZENTACIJI KOJU JE IZRADILA PSIHOLOGINJA ŠKOLE.

VAŽNA OBAVIJEST

Poštovani roditelji!

Nadam se da ste zajedno s Vašom djecom malo odahnuli od škole. Približavamo se završetku aktivnosti koje prethode samom upisu Vaše djece u srednje škole.

Podsjećam Vas na važnost još jednog dolaska u našu školu, u ponedjeljak 10.7.2017. u 18:00 sati. Dočekat će Vas Vaši razrednici s isprintanim prijavnicama koje trebate potpisati Vi i Vaš osmaš (u iznimnim slučajevima možemo opravdati nedolazak djeteta uz nečiji zamjenski potpis, a dolazak roditelja je obavezan). Nakon potpisivanja prijavnica, odmah ih predajete razrednicama, koje će online označiti primitak potpisanih prijavnica, čime će biti ispunjen osnovni uvjet upisa. Nakon ažuriranja podataka, Vama će se "odcrvenjeti" u rubrici "Zadovoljeni osnovni preduvjeti". Kada kliknete "Detaljno", onda vidite osnovne i specifične uvjete za upis u srednju školu u koju se dijete upisuje. Sutradan biste trebali moći "Dohvatiti upisnicu", koju trebate pažljivo popuniti (izborni  predmeti, 2.strani jezik i ostale podatke). Upisnicu koju ste potpisali Vi i dijete, zajedno s s potrebnom dokumentacijom ovisno o uvjetima navedenim u Natječaju za upise pojedinih škola (Mišljenje PO, Svjedodžba medicine rada, Mišljenje školskog liječnika, Rješenje o primjerenom obliku obrazovanja i sl.), nosite u srednju školu koju upisuje Vaš osmaš. Iznimno, roditelj može odnijeti dokumentaciju u srednju školu ukoliko je dijete odsutno, ali mora biti potpisana. Napominjem da Upisnicu popunjavate sami zajedno s Vašim djetetom i sami ju printate. Molim da učenici koji nemaju tehničkih uvjeta za printati upisnicu, zamole svoje prijatelje iz razreda da im izađu u susret i pomognu.
Naša školska liječnica, dr. Mihok je na godišnjem odmoru. Zamjenjuje ju školska liječnica u DZ Voltino, dr. Mirna Đanić Kojić, koja radi parne datume u jutro, neparne popodne, u Ulici Dragutina Golika 34 a, tel. 366 5469. Molim da se samo oni kojima je Mišljenje školskog liječnika uvjet za upis u srednju školu jave navedenoj liječnici.

U ponedjeljak sam odsutna, pa će me zamijeniti kolegica logoped Suzana Peh i pripravnica psihologinja Patricia Tomac.

Nadam se da će Vaša djeca upisati željene škole i biti motivirani za nova znanja, te izrasti u radišne i obrazovane mlade ljude. Svima Vam želim dobro zdravlje i puno sreće! Nakon upisa, uživajte u ljetu i odmoru!

Srdačan pozdrav, 
Vaša školska psihologica Silva Strnad - Jerbić


 


Priloženi dokumenti:
UPISI_U_SREDNJE_SKOLE.pptx (172.32 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola Tituša Brezovačkog Zagreb / Špansko 1, HR-10090 Zagreb / os-tbrezovackog-zg.skole.hr / ured@os-tbrezovackog-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju