preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tituša Brezovačkog Zagreb

Humanitarna aktivnost u našoj školi postala je tradicija. Humanitarne akcije koje provodimo omogućavaju našim učenicima da se osjećaju korisnim članovima naše školske obitelji, uče ih suosjećanju s onima kojim, a je pomoć neophodna i omogućuju im da iskazuju svoja znanja, interese i talente. Ujedno, naša škola tako u svojoj lokalnoj zajednici živi tijekom cijele školske godine i kao kulturna institucija u naselju „na kraju grada“.

Našim planiranim humanitarnim akcijama prikupljamo pomoć za naše učenike i njihove obitelji kada su u potrebi (smrt roditelja, teška bolest u obitelji, teška materijalna situacija obitelji zbog nezaposlenosti i sl.) . Pomažemo obiteljima u namirnicama, obući i odjeći za djecu, higijenskim potrepštinama, a našim interno prikupljenim financijskim sredstvima (razredne akcije solidarnosti) pomažemo u sufinanciranju troškova užine, odlazaka na kazališne i kino predstave, plaćanje terenske nastave, troškova liječenja i sl.

 

AKTIVNOST/PLANIRANO VRIJEME REALIZACIJE/ NOSITELJI AKTIVNOSTI/ REALIZACIJA  (šk.god. 2016./2017.)

  •  

CMS za škole logo
Osnovna škola Tituša Brezovačkog Zagreb / Špansko 1, HR-10090 Zagreb / os-tbrezovackog-zg.skole.hr / ured@os-tbrezovackog-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju