preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tituša Brezovačkog Zagreb

Blaženka Barišić Radoš, prof.

školska godina 2017./2018.

razrednica 7.c razreda

informacije u A rasporedu:

     srijedom u  9,40 h u zbornici ili kabinetu br. 54

informacije u B rasporedu:

     četvrtkom u 17 h u zbornici ili kabinetu br. 54

6.11.2017.

Poštovani roditelji,

u četvrtak 9.11.2017. neću biti u mogućnosti održati individualne razgovore zbog službenog puta. Od sljedećeg tjedna informacije su opet po uobičajenom rasporedu.

S poštovanjem,

Blaženka Barišić Radoš

5.10.2017.

U našoj školi, 27.9.2017. održana je priredba povodom Europskog dana jezika. Tom prigodom predstavile su se grupe učenika svih stranih jezika koji se uče u našoj školi. To su: engleski, njemački, francuski i kineski jezik. U nastavku u privitcima pogledajte djelić atmosfere i dječjih uradaka koji su bili prezentirani. Pohvaljujemo sve sudionike priredbe, djecu i učitelje, te zahvaljujemo roditeljima koji su nas došli podržati.


Učiteljice stranih jezika OŠ Tituša Brezovačkog

27.9.2017.

Poštovani roditelji i draga djeco,

danas 27.9.2017. u 18 h u našoj školi održat će se mala priredba povodom Europskog dana jezika 26.9. Molimo vas da nas podržite svojim dolaskom. Srdačno vam zahvaljujemo.

​Lijepi pozdrav, Blaženka Barišić Radoš i učiteljice stranih jezika.

30.6.2017.

Poštovani roditelji i draga djeco,

s uspjehom ste svi prošli 6. razred. Podjela svjedodžbi održat će se 5.7.2017., srijeda, na katu (učionica 44 ili negdje blizu). U nastavku pogledajte sliku s našeg zadnjeg ovogodišnjeg druženja.

Svima vam želim ugodno toplo ljeto.

S poštovanjem, vaša razrednica Blaženka Barišić Radoš

24.5.2017.

Poštovani roditelji,

danas 24.5.2017. održat će se kratki informativni roditeljski sastanak, s početkom u 18 h, najvjerojatnije u učionici 44.

Molim vas da se odazovete sastanku.

S poštovanjem, razrednica 6.c

Blaženka Barišić Radoš

19.5.2017.

Draga djeco i roditelji,

​imamo 2 lijepe sportske vijesti vezane za učenike našeg razreda.

​Na Državnom natjecanju iz juda, učenica Elena Ilić u svojoj je kategoriji zauzela 7. mjesto u Hrvatskoj!!! Elena čestitamo!!! Također, i neki drugi učenici naše škole postigli su lijep uspjeh na ovom natjecanju, te i njih ovim putem pohvaljujemo.

​Druga lijepa sportska vijest. Na Prvenstvu grada Zagreba za dječake 4.-6- razreda ekipa OŠ Tituša Brezovačkog osvojila je ukupno 1. mjesto!!! U pobjedničkoj ekipi sudjelovao je učenik našeg razreda Sanjin Šeremešić. Sanjine, čestitke!!!

15.3.2017.

Draga djeco i roditelji, dragi prijatelji,

imamo lijepe vijesti iz Rijeke. Na Državnom prvenstvu osnovnih škola u plivanju ekipa naše škole je osvojila ukupno 1.mjesto!!! Čestitamo svim natjecateljima, učenicima naše škole i profesorima TZK koji su ih vodili, a posebno čestitamo učenicima našeg razreda Franu Kmetiću i Luki Meštroviću, koji su sudjelovali u tom natjecanju i doprinijeli pobjedi. BRAVO!!! Ponosni smo na vas i na vaš uspjeh. 

Vaša razrednica Blaženka Barišić Radoš

8.2.2017.

Poštovani roditelji,

iz osobnih razloga danas neću moći održati informacije. U slučaju hitnosti javite mi se, molim, na mobitel da dogovorimo alternativni termin. Zahvaljujem vam na razumijevanju. 

Blaženka Barišić Radoš, prof. i razrednik 6.c

5.12.2016.

Poštovani roditelji i draga djeco,

pozivam vas na Božićni humanitarni sajam koji će se održati  6.12.2015. u utorak, s početkom u 16:30 sati. Detalje možete vidjeti i na naslovnoj stranici.

Božićna priredba, na koju vas također pozivam, održat će se 16.12., u sljedeći petak. Detalji o terminu i programu priredbe bit će razvidni na mrežnim stranicama škole.

Ujedno vam svima želim i sretne božićne blagdane.

Blaženka Barišić Radoš, prof.

29.9.2016.

Srdačno zahvaljujem svim roditeljima koji su došli na priredbu povodom obilježavanja Europskog dana jezika i doveli svoju djecu prvašiće da izvedu pjesmicu koju smo naučili. Svi su izvođači bili odlični i hvale vrijedni. wink

U privitku niže možete pogledati i PPT koji je o jučer održanoj priredbi izradila kolegica Irina Osmanbašić. Također, u privitku nalazi se i PPT naše učenice Anje Krnete iz 6.b  o događanju u Vintage Industrial Baru u organizaciji Europske komisije u Zagrebu. Anja je svojim izvrsnim poznavanjem engleskog jezika i vrijednim radom oduševila i sve nazočne na priredbi! Way to go, Anja! We're proud of you. smiley

S poštovanjem, Blaženka Barišić Radoš

 

27.9.2016.

Poštovani roditelji,

molim Vas da me obavijestite ukoliko niste dobili e mail za aktivaciju pristupa e dnevniku, jer su vaše e mail adrese sad sve unešene. Od ovog tjedna počinju i primanja roditelja u gore navedenim terminima. Ovaj sad tjedan važeći je raspored B. Pozivam vas također i na malu priredbu u našoj školi povodom Europskog dana jezika u srijedu 28.9. s početkom u 18 h.

Zahvaljujem vam na razumijevanju te vas srdačno pozdravljam.

Blaženka Barišić Radoš

Poštovani roditelji,

tijekom ovog tjedna (26.9. nadalje) dobit ćete e-mail za aktivaciju pristupa e-dnevniku. Zasad ću označiti uglavnom samo po 1 roditelja za primitak informacija o izostancima djeteta, a oba za mogućnost uvida u e-dnevnik. Ukoliko želite drugačije postavke, molim vas obavijestite me. Djeca su u petak 23.9.2016. dobila svoje lozinke putem kojih već sad možete pristupiti informacijama u e-dnevniku. Također, molim vas za razumijevanje i strpljenje obzirom da sve podatke unosim osobno i ručno. Za sva druga pitanja, kao i dosad, dostupna sam vam putem osobnog mobitela.

Zahvaljujem na razumijevanju.

B.B.R.

Poštovani roditelji,

Prvi roditeljski sastanak u školskoj godini 2016./2017. održat će se 13.9.2016. s početkom u 18,00 sati u holu škole, dok će se nastavak roditeljskog sastanka 6.c razreda održati u jednoj od učionica.

Srdačno Vam zahvaljujemo i nadamo se Vašem odazivu.

Stalni novi termini informacija za roditelje bit će objavljeni naknadno.

S poštovanjem, Blaženka Barišić Radoš

 

školska godina 2015./2016.

razrednica 5.c razreda

informacije u A rasporedu:

     utorkom u 17,30 h, u zbornici ili kabinetu br. 54

informacije u B rasporedu:

     utorkom u 8,50 h, u zbornici ili kabinetu br. 54

 

20.6.2016.

Poštovani roditelji i draga djeco,

podjela svjedodžbi petog razreda održat će se 4.7.2016., ponedjeljak, u 11 h (vjerojatno u učionici 44).

Uživajte u zasluženom odmoru! smiley

Razrednica

7.6.2016.

Učenice Gresa Shatri, Dora Šimunović, Lucija Kegelj, Rea Petković i Lara Brkić na 7. turniru Odbojkaškog kluba Dinamo osvojile su 2. mjesto. Bravo, cure! Također, učenice i učenici našeg razreda sudjelovali su u sportskim natjecanjima na Danu sporta. O tome više možete vidjeti na našoj naslovnoj web stranici. smiley

U petak, 10.6. je zadnji nastavni dan ove školske godine. Molim roditelje da upute djecu da taj dan sa sobom u školu ponesu sve knjige koje su povratne, jer će se prema potpisanim reversima, iste ostaviti za slijedeću generaaciju učenika. Napomena: knjige iz stranih jezika nisu povratne, kao ni radne bilježnice, te ih kao takve ne treba nositi. O dodatnim novostima, kao što je termin podjele svjedodžbi, bit ćete obaviješteni.

Srdačno se zahvaljujem svim roditeljima i djeci na suradnji ove godine, te vam svima želim ugodno toplo ljeto. smiley

Blaženka Barišić Radoš, prof. engleskog jezika, razrednik 5.c razreda

16.5.2016.

Dana 10.5.2016. grupa učenika petih razreda sudjelovala je na Dječjem jezičnom cafeu u pratnji profesorica engleskog jezika Blaženke Barišić Radoš i Zdenke Sokač. Detalje možete pogledati niže u privitku ''djecji cafe''.

S poštovanjem, Blaženka Barišić Radoš

9.5.2016.

Poštovani roditelji,

u utorak 10.5.2016. neće biti individualnih razgovora zbog mog sudjelovanja na stručnom skupu, Molim vas da mi se, u slučaju potrebe, javite na mobitel.

S poštovanjem,

Blaženka Barišić Radoš, prof. engleskog jezika i razrednica 5.c

2.5.2016.

Poštovani roditelji,

roditeljski sastanak za pete razrede održat će se 3.5.2016., u utorak u 17,30 h u učionici broj 18. Molim vas da se odazovete pozivu.

S poštovanjem, Blaženka Barišić Radoš.

27.3.2016.

28.2.2016.

Nekoliko lijepih vijesti o uspjesima naših učenika u proteklom razdoblju.

1. Na odbojkaškom natjecanju osnovnih škola održanom 13.2. ekipa Špansko 3 osvojila je 1. mjesto. Za jih je igrala učenica našeg razreda Gresa Shatri. Ekipa Špansko 4 osvojila je 2.mjesto. U toj ekipi bila je učenica Antonija Budja. Cure, čestitamo! smiley

2. Na međunarodnom natjecanju Black Belt Open 2016, na kojem su nastupili i učenici naše škole, u uzrastu U12 učenica Elena Ilić osvojila je 3.mjesto, dok je njezin klub Zagrebačka judo škola ukupno bio drugi. Bravo! smiley

3. U finalu ekipnog prvenstva u šahu za učenike osnovnih škola grada Zagreba, održanom 27.2., nastupio je i učenik našeg razreda Sanjin Šeremešić. Zajedno s Leonom, Larom, Karlom i Rokom, Sanjin i ekipa naše škole osvojili su prvo mjesto, čime su se plasirali na državno prvenstvo! Čestitamo i navijamo za vas i dalje! smiley

11.2.2016.

Poštovani roditelji,

prvi roditeljski sastanak u ovoj kalendarskoj godini održat će se u ponedjeljak, 15.2.2016. u 17,30 h. O broju učionice bit ćete naknadno obaviješteni putem djece.

U istom tjednu, bit će i sistematski pregled djece. Naš razred na rasporedu je u četvrtak, 18.2.2016. i to dječaci u 14 h, a djevojčice u 16,30 h. Djeca poslije škole i kratke okrjepe kod kuće, trebaju doći u Dom zdravlja Špansko (Kukuljevićev trg). 

I posljednja današnja obavijest. Pozivamo vas sve na Sportsko zabavnu priredbu u Titušu, koja će se održati 17.2.2016. Predviđen je zabavni program i tombola. O detaljima priredbe više ćete moći pročitati na naslovnoj stranici naše škole.

S poštovanjem,

Blaženka Barišić Radoš.

10.1.2016.

Poštovani roditelji i draga djeco,

uz još jednom najljepše želje u novoj godini i u nadi da ste se lijepo odmorili, obavještavam vas da drugo polugodište počinje 11.1.2016. i to rasporedom A. U tom prvom tjednu  nastave, individualnih razgovora u utorak 12.1. neće biti. Ukoliko u tom tjednu imate bilo kakva pitanja, molim vas javite se razrednici putem mobitela.

Zahvaljujem i veselim se što se uskoro opet vidimo.

Srdačan pozdrav, Blaženka Barišić Radoš.

21.12.2015.

Lijep uspjeh učenica našeg razreda: 

U subotu 12.12.2015. u našoj školi održao se turnir odbojkaških klubova Dinamo. Učenice naše škole u konkurenciji 8 škola, a pod vodstvom profesora Josipa Gudelja, osvojile su:

-2. mjesto, Dora Šimunović u ekipi Tituš 1 i

-4. mjesto, Lara Brkić u ekipi Tituš 2.

Čestitamo vam i nadamo se da će vam to biti i dobar poticaj za daljnje uspjehe.

Razrednica

17.12.2015.

Poštovani roditelji i draga djeco,

pozivam vas na tradicionalnu božićnu priredbu u Titušu, koja će se održati u petak 18.12.2015. u 18:30 sati. Radujem se vašem dolasku te vam ujedno svima želim sretne i ugodne božićne blagdane! 

Blaženka Barišić Radoš

U kutku za lijepe vijesti:

Učenica našeg razreda, Mia Gregorić nastupa u baletnoj božićnoj bajci Orašar u HNK. Bravo, Mia! Ponosimo se s tobom! smiley

Učenica Lucija Bradić sa svojim je klubom KK Trešnjevka u subotu 12.12. osvojila 4. mjesto na školskom  košarkaškom turniru održanom u Kutiji šibica.

Odlično, Lucija! Samo tako nastavi! smiley

Srdačno zahvaljujem SVIM roditeljima i djeci na sudjelovanju u prikupljanju namirnica u sklopu humanitarne akcije naše škole. Nadajmo se da ćemo nekome Božić učiniti bar malo ljepšim.

Blaženka Barišić Radoš

14.12.2015.

Poštovani roditelji,

ovotjedne informacije iznimno će se održati danas 14.12.2015. u 18h, umjesto sutrašnjih. Djeca su obavijest zapisala prošli tjedan.

Zahvaljujem na razumijevanju.

S poštovanjem, Blaženka Barišić Radoš.

7.12.2015.

Poštovani roditelji i draga djeco,

podsjećam vas da ćemo 10.12. i 11.12., tj. u četvrtak i petak ovog tjedna skupljati namirnice za humanitarnu akciju naše škole. Djeca su se rado odazvala pozivu i dobila svoja zaduženja, pa vas molim da prema njima i donesu namirnice u ta 2 dana.

Srdačno vam svima zahvaljujem na iskazanoj dobroj volji.

Imamo i nekoliko lijepih vijesti o uspjesima učenika našeg razreda:

Sanjin Šeremešić osvojio je prvo mjesto na šahovskom turnira kadeta Šk Brestje U15, održanom 29.11.2015. godine!

Sanjine, čestitamo i želimo ti puno lijepih uspjeha i nadalje! smiley

Na prvenstvu zagrebačkih judo škola, u uzrastu starijih učenika, Elena Ilić i Jan Milinović osvojili su 2.mjesto. Bravo, Elena i bravo, Jan! smiley

Učenici našeg razreda zajedno s ostalim razredima i vjeroučiteljicom Željkom Maršanić, sudjelovali su i u božićnoj prodajnoj izložbi održanoj u petak i skupili sredstva za pomoć potrebitim učenicima i obiteljima naše škole. Zahvaljujemo svima koji su svojim angažmanom i dolaskom na izložbu pomogli humanitarnoj djelatnosti škole. 

Srdačan pozdrav,

Blaženka Barišić Radoš.

3.12.2015.

Poštovani roditelji i draga djeco,

pozivamo vas na Školski humanitarni sajam koji će se održati  4.12.2015. u petak, od 16:30 do 18:30 sati.

Ujedno vam svima želim i sretne božićne blagdane.

Blaženka Barišić Radoš, prof.

 

20.9.2015.

Poštovani roditelji,

Obavještavam vas da će se popodnevne informacije u slijedećem tjednu održati u srijedu 23.9.2015. u 17,30 h u zbornici ili kabinetu broj 54. Inače će popodnevne informacije biti utorkom u A rasporedu u 17,30 h. O terminu jutarnjih informacija u B rasporedu ću vas obavijestiti naknadno kad utvrdimo fiksni raspored (dakle slijedeći tjedan). 

Srdačno vam zahvaljujem na razumijevanju i odazivu na roditeljski sastanak.

S poštovanjem,

Blaženka Barišić Radoš

 

18.6.2015.

Poštovani roditelji,

Bliži se kraj osnovnoškolskog obrazovanja vaše djece. Kako bismo to zajedno dostojanstveno i obilježili, pozivam vas da sutra, 19.6.2015. u 18 h, zajedno sa svojom djecom, nazočite maloj školskoj svečanosti uručenja svjedodžbi osmog razreda vašoj djeci.

Veselim se našem druženju i srdačno vas pozdravljam. smiley

S poštovanjem, Blaženka Barišić Radoš.

 

Engleski jezik, razredništvo 8.c razreda

informacije:

-A-turnus: srijedom u 18,00 h

-B-turnus: srijedom u 10,45 h

u kabinetu br. 54 ili u velikoj zbornici.

 

22.5.2015.

Poštovani roditelji,

Roditeljski sastanak u vezi upisa djece u srednju školu održat će se 25.5.2015., ponedjeljak, s početkom u 18,00 h u multimedijskoj učionici škole, novi dio, br. 18. Sastanak će voditi školska psihologinja Silva Strnad-Jerbić, prof. Molim vas da se zbog važnosti teme svi odazovete sastanku, te također redovito pratite relevantne obavijesti na stranicama MZOS-a.

Koristim ovu prigodu i pozvati vas da svojom nazočnošću uveličate Dan škole koji će se obilježiti 29.5.2015., petak, Otvorenim vratima škole, s početkom u 16,00 h, te prigodnom svečanošću i programom s početkom u 18,30 h, čime ćemo proslaviti 50.-tu obljetnicu OŠ Tituša Brezovačkog.

Terenska nastava predviđena je za 3.6.2015., Vukovar. Letci s detaljno razrađenim programom, suglasnosti i uplatnice poslane su vam po djeci.

U srijedu 27.5.2015. predviđene su posljednje informacije u ovoj školskoj godini. Za sve eventualne upite i nejasnoće nakon toga, možete kontaktirati razrednicu.

Srdačno vas pozdravlja Blaženka Barišić Radoš.

 

30.3.2015.

Poštovani roditelji i draga djeco,

Počeo je proljetni odmor učenika. Trajat će do 6.4.2015., a ponovo se vidimo u školi dana 7.4.2015. i to po A rasporedu za utorak. Želim Vam svima da se lijepo odmorite i čestitam vam Uskrsne blagdane. 

Srdačno vas pozdravlja Blaženka Barišić Radoš

 

6.3.2015.

Imamo prekrasnu vijest iz Dubrovnika!

Učenici 8.c razreda Janko Mlinar, Filip Bačić i Marko Terzić, te Lovro Dobrović iz 8.b, pod vodstvom profesora Josipa Gudelja, postali su državni prvaci u badmintonu!

Čestitamo i učenicima i profesoru na izvrsnom uspjehu!

Blaženka B. R.

24.2.2015.

Poštovani roditelji i draga djeco,

Pozivamo vas da nazočite sportsko-zabavnoj priredbi u velikoj dvorani naše škole u srijedu, 25.2.2015. s početkom u 17, 30 h. Zbog spomenute, informacije u tom terminu odgađaju se. Školski ples osmaša bit će istu večer u trajanju od 19 do 21 sat.

S poštovanjem.

7.2.2015.

Poštovani roditelji,

Prvi roditeljski sastanak 8.c razreda u ovoj kalendarskoj godini održat će se 12.2.2015. (četvrtak), s početkom u 17,30 h u učionici 18 (u novom dijelu škole). U slučaju izmjene termina, koja je moguća zbog usklađivanja predavača, molim vas da pratite obavijesti na ovoj stranici.

Molim vas da se odazovete pozivu.

S poštovanjem, razrednica.

 

-U privitku pod naslovom comic 1, možete pogledati naš lanjski fotostrip objavljen u školskom časopisu English Extra.

A sad nekoliko lijepih i veselih vijesti:

-rukometna ekipa naše škole pod vodstvom profesora Josipa Gudelja, svojom je igrom ušla u 8 najboljih ekipa osnovnih škola grada Zagreba. Ekipu čine: Matija Šimić, Antonio Vranić i Janko Mlinar iz 8.c, Bruno Borzić, Luka Marić i Krunoslav Kaćunko iz 8.a, Dominik Drašković, Stjepan Jukić, Lovro Dobrović i Luka Žurić iz 8.b, te Petar Škrbić i Franjo Azinović iz 7.a. Bravo, dečki!

-igrači badmintona Marko Terzić, Janko Mlinar i Filip Bačić, osvojenim prvim mjestom za našu školu na Županijskom natjecanju, plasirali su se na Državno prvenstvo. Čestitamo!

I nekoliko izdvojenih rezultata naših učenika s natjecanja po školskim predmetima:

Engleski jezik:

Lucija Punda, 8.a, osvojila je prvo mjesto na školskom natjecanju u poznavanju engleskog jezika, dok su Nikola Novoselec, 8.a i Andrej Grgin, 8.b dijelili drugo mjesto, čime su se plasirali na Županijsko natjecanje iz engleskog jezika. Sretno dalje!

Hrvatski jezik:

Sara Vrdoljak bila je prva na školskom natjecanju iz hrvatskog jezika, a Tea Olivari bila je treća. Bravo, cure!

Matematika:

Marko Terzić osvojio je prvo mjesto na školskom, a 24. na općinskom natjecanju iz matematike. Janko Mlinar bio je drugi na školskoj, a 22. na općinskoj razini natjecanja. Izvrsno!

Informatika: 

Na Županijsko natjecanje iz informatike plasirali su se Fran Vranić i Fran Milisavljević. Na školskom su natjecanju na razini cijele Hrvatske dijelili 14. mjesto. Čestitamo!

Povijest:

Karlo Sušilović postigao je izvrstan rezultat na školskom natjecanju iz povijesti, gdje je bio drugi, dok je Antonio Vranić, bio treći. Bravo, dečki!

Njemački jezik, izborni:

Tea Olivari na školskom je natjecanju osvojila prvo mjesto. Bravo!

 

14.12.2014.

Poštovani roditelji i draga djeco,

Svima vam želim sretne i vesele Božićne i novogodišnje blagdane.

Blaženka Barišić Radoš

 

termini informacija u 2. polugodištu 2014./2015.:

-A-turnus: srijedom u 18,00 h, kabinet br. 54 ili velika zbornica

-B-turnus: srijedom u 10,45 h, kabinet br. 54 ili velika zbornica

 

Poštovani roditelji,

Prvi roditeljski sastanak u školskoj godini 2014./2015. održat će se 18.9.2014. s početkom u 17,45 sati u učionici 44, dok će se nastavak zajedničkog roditeljskog sastanka svih osmaša odvijati u novom dijelu škole, u multimedijskoj učionici br. 18, s početkom u 18,00 sati.

Srdačno Vam zahvaljujemo i nadamo se Vašem odazivu.

Stalni novi termini informacija za roditelje bit će objavljeni naknadno.

 

Engleski jezik 

 

termini informacija 2013./2014.:

-A- turnus: četvrtak 9,40h- 10,25h, kabinet br. 54 ili zbornica

-B- turnus: utorak 18,00h- 18,45h, kabinet br. 54 ili zbornica

 

4.5.2014.

Informacije za roditelje u utorak 6.5., iznimno će biti u 17,30 h radi stručnog usavršavanja učitelja engleskog jezika. Roditeljski sastanak 7.c razreda održat će se u četvrtak 8.5., u 17,45h u učionici 44.

Fran Milisavljević postigao je zavidan uspjeh, 5. mjesto na državnom natjecanju iz astronomije pod vodstvom profersorice Sanje Martinko! Čestitamo!

Učenici 7.c razreda Filip Bačić, Leonardo Zelenika i Janko Mlinar, te Lovro Dobrović iz 7.b razreda pod vodstvom profesora Josipa Gudelja osvojili su drugo mjesto na državnom prventstvu u badmintonu! Bravo! Njihovu fotografiju, kao i ostale na temu Sportovi, aktivnosti i hobiji možete pogledati na našem novom glogu na slijedećem linku.

http://www.glogster.com/badibr26/sports-activities-and-hobbies/g-6k0pv2reeuc0v5dfvt083qa

31.3.2014.

Učenik našeg razreda Zvonimir Bandov na Otvorenom prvenstvu Zagreba u veslanju 29.3., u svojoj je kategoriji osvojio 2. mjesto. Čestitamo!

Učenici Filip Bačić (7.c), Janko Minar (7.c), Leonardo Zelenika (7.c) i Lovro Dobrović (7.b) plasirali su se u petak, 28.3., na državno natjecanje u badmintonu pod vodstvom profesora Josipa Gudelja! Ponosimo se s vama!

Na slijedećoj poveznici pogledajte naš glog o kućnim ljubimcima 7.a i 7.c razreda. Have fun watching!

http://www.glogster.com/badibr26/teacher-s-pets/g-6k36to02clei21kauussrmm

17.3.2014.

Roditeljski sastanak za sve sedme razrede održat će se 18.3.2014. u 19 sati u multimedijskoj učionici broj 18.

14.3.2014.

Kako je sreća jedino što se dijeljenjem uvećava, sa zadovoljstvom vas obavještavamo o uspjesima naših učenika na županijskim natjecanjima.

ASTRONOMIJA (prof. Sanja Martinko):

1. Fran Milisavljević, 7.c

POVIJEST (prof. Slavica Pervan):

1. Andrej Grgin, 7.b

5. Antonio Vranić, 7.c

6. Karlo Sušilović, 7.c

Čestitamo!

Na slijedećoj poveznici pogledajte naš prvi glog:

http://www.glogster.com/badibr26/poster-glog-by-badibr26/g-6k47dmkr768ov5s2a12njne EUROPEAN DAY FULL real edited.odp
 EUROPSKI DAN JEZIKA.ppt
 comic 1.docx
 djecji cafe.docx


DokumentiCMS za škole logo
Osnovna škola Tituša Brezovačkog Zagreb / Špansko 1, HR-10090 Zagreb / os-tbrezovackog-zg.skole.hr / ured@os-tbrezovackog-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju