preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tituša Brezovačkog Zagreb

 

UVJETI KORIŠTENJA 

Uvjeti korištenja sadržaja web stranice škole regulirani su Uvjetima korištenja sadržaja. Smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s Uvjetima korištenja sadržaja koji su na snazi te da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA 

Osnovna škola Tituša Brezovačkog zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na svojim web stranicama bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.  Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim web stranicama. 

Uređivanje i ažuriranje web stranica  kao i osobnih stranica učitelja i djelatnika te objavljivanje dokumenata obavljaju samo zaposlenici škole.  Učenici i njihovi roditelji  ne mogu osobno objaviti bilo koji sadržaj na školskim mrežnim stranicama bez iznimnog odobrenja ravnateljice i administratora stranice.  

Mi cijenimo  privatnost i ne prikupljamo osobne podatke posjetitelja na našim web stranicama. (Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.).

 

Zaštita autorskih prava

 

Svi sadržaji objavljeni na mrežnim stranicama (www. os-tbrezovackog-zg@skole.hr) vlasništvo su OŠ Tituša Brezovačkog, Špansko 1 - Zagreb.

Nije dozvoljeno objavljivati sadržaje s mrežnih stranica na drugim mjestima ako o tome nije obaviještena škola te ukoliko pri preuzimanju sadržaja nije naveden autor i izvor s kojeg je preuzet.

Zlouporaba sadržaja ovih stranica bit će prijavljena nadležnim službama.

Mrežne stranice škole sadrže također i podatke te poveznice na neke druge mrežne stranice iz područja odgoja, obrazovanja, događanja, kulture i sporta. Sadržaji tih stranica nisu vlasništvo OŠ Tituša Brezovačkog, Zagreb i škola nije odgovorna na njihovo uređivanje.

 

 

E-mail poruke

Poruke poslane putem e-pošte nisu u potpunosti zaštićene. Savjetujemo vas da bilo kakve povjerljive informacije ne šaljete na taj način. Povjerljive informacije koje šaljete na našu e-poštansku adresu ( ili  bilo kojeg djelatnika) šaljete na vlastiti rizik svjesni da ih treća strana može presresti.    

 


CMS za škole logo
Osnovna škola Tituša Brezovačkog Zagreb / Špansko 1, HR-10090 Zagreb / os-tbrezovackog-zg.skole.hr / ured@os-tbrezovackog-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju